VRIJDAG 14 FEB 21u30

Kamiel Thomas

€8,00

Koop een Ticket

 

Kamiel neemt je mee in zijn sound en sfeer, een droomwereld waarin je in de muziek zweeft, maar zijn woorden glashelder binnenkrijgt en klinken alsof je ze tegen jezelf zegt. Dat is alleen nog maar als hij zelf zingt en gitaar speelt. Hij neemt ook drummer Joris Frowein (Segadeath, Venus Tropicaux) mee en Noor Sloterdijk op Synth.

De sound van Kamiel Thomas is indie en doet soms denken aan David Bowie, John Lennon en de early nineties MTV unplugged nummers. Kom in Kamiel's dromenland en open je ogen bij zijn lichtpunten.

Kamiel is geen vreemde in de betere indie muziek; hij is onder andere te horen bij de bands Paterzonen en GOLD.

Luister hier naar de eerste demo van Kamiel:

https://kamielthomas.bandcamp.com/track/right-for-me

Kopi Soesoe zegt:

"Die sfeer en wereld van dreampop, die Kamiel wil veroorzaken in Kopi Soesoe, daar willen en zullen we HELEmaal aan meewerken. Kamiel is een erg bescheiden persoon, maar compleet gedreven om zijn muzikale statements op elk van jullie over te brengen en om jullie mee te nemen. Dat is wat ons overtuigd heeft dat hij hier MOET spelen.

Als jullie daar straks met z'n veertigen tegenover hem zitten, dan zou je willen dat je dit vaker meemaakt in je leven. Wij zullen vanachter de licht- en geluidknoppen ook compleet met jullie in Kamiel's wereld duiken.

Dit is Kamiel's begin van zijn eigen sound en vanavond zijn eerste "grote" optreden. We zijn trots dat we hem bij ons aan jullie kunnen laten zien!"