Kopi Soesoe thuis webwinkel

Marley pubquiz.png
Kopi Soesoe merchandise.png
Marley Doneer.png
Kopi Soesoe bonnen.png
Kopi Soesoe thuis.png

Gesloten maar niet dicht

De deur van Kopi Soesoe is gesloten tot in ieder geval 28 april en niemand weet hoe lang dit nog verder zal duren. Ons grootste doel is om wanneer alles voorbij is de deur weer open te doen voor jou en net zo leuk te zijn als hiervoor of misschien nog wel leuker. Daarom zoeken we jouw steun. Je kunt deze steun geven door wat te kopen in onze webshop. Deze hebben we speciaal voor tijdens en na deze crisis versneld in het leven geroepen.

 

We zullen er via deze webshop zoveel mogelijk voor je zijn met alle middelen en creativiteit die we in ons hebben. 

 

We kunnen op dit moment niet de cappuccino geven die je van ons gewend bent, niet de tosti waar je je dag mee door komt en niet een life changing cheesecake. We kunnen je even niet in de ogen kijken en vragen hoe het met je gaat. We kunnen even geen verzoeknummer voor je opzetten en we kunnen je even geen high five geven. Er is geen livemuziek, er zijn geen spontane ontmoetingen en er is geen Orval.

 

Steun ons!

Maar, toch is Kopi Soesoe er ook als deze dingen niet kunnen. Kopi Soesoe kruipt waar het niet gaan kan en op dit moment kruipt Kopi Soesoe zomaar het internet op of eigenljk, we kruipen naar je telefoonscherm als je dit wilt, naar je huiskamer, je tv en misschien zelfs naar je beamer. We gaan daar je oren kietelen en je ogen scheel laten staan, zoals die van Marley.

 

Wil jij dit ook? Kijk dan in onze Kopi Soesoe webshop. Je kunt meedoen aan onze eerste webcast pubquiz, je kunt te gekke Kopi Soesoe merchandise kopen, Kopi Soesoe sfeer voor in je huis, tegoedbonnen en een Kopi Soesoe strippenkaart of je kunt ook een donatie doen. En de shop wordt de komende tijd verder aangevuld. 

Bij deze afgesproken. Kopi Soesoe is en blijft open. Merch, Kopi Soesoe in je huis, donaties, deze gaan er allemaal aan bijdragen dat Kopi Soesoe nog veel langer open blijft. Bedankt alvast voor je steun! Hopelijk maken we jou er ook blij mee en helpt dit jou ook door deze periode!

 

Alvast een beetje Kopi Soesoe buzz voor thuis

Voor tijdens de koffie thuis een klein beetje Kopi Soesoe buzz. Luister dit nummer gratis of koop het hele album. 

Voorlopig geen 'to go' producten

We kiezen ervoor om op dit moment niet in aangepaste vorm open te gaan voor bijvoorbeeld 'to go' producten. Jammer genoeg is dat op dit moment geen optie voor ons vanwege de maatregelen die de overheid ons terecht voorschrijft. Wij kunnen en willen deze verantwoordelijkheid daarom in dit stadium niet nemen. We willen dat het veilig is voor iedereen, ook voor onszelf en ons personeel. Wie weet dat dit in een later stadium van "dicht zijn" wel kan.