top of page

TOT EN MET 31 MEI:

OFF Rotterdam: foto expo door Marcel Kollen.

Fotograaf Marcel Kollen volgde een jaar lang zeven talentvolle Rotterdamse bands. In documentaire zwart-wit beelden legde hij het dagelijkse bestaan, de optredens, het reizen en de organisatie achter de bands vast. Het resultaat wordt 28 november getoond in de expositie: OFF ROTTERDAM, Welcome to the inner circle.

 

De expositie geeft een kijkje achter de schermen van de hedendaagse Rotterdamse popscene, maar toont tegelijkertijd de culturele opleving en het nieuwe elan van Rotterdam. Behalve de expositie is er een fotoboek met interviews en roadmovie-achtige verhalen en een website met audio, beeld, teksten en videomateriaal van Mark Lotterman, Rats On Rafts, Yokocola, Ming's Pretty Heroes, La Boutique Fantastique, Wolf In Loveland en Half Way Station kunnen downloaden.

 

De Rotterdamse fotograaf Marcel Kollen ontwikkelde door zijn vele reizen een voorliefde voor straatfotografie en de schoonheid van alledaagse gebeurtenissen. Na een fotografieopleiding en verschillende masterclasses bij het beroemde Magnum Agency fotografeert hij in de kenmerkende documentaire Magnum stijl.

www.offrotterdam.nl

Saint Helena Dove

Live optrden tijdens de opening op 22 februari:

Saint Helena Dove

bottom of page