top of page

Vrijdag 30 december: Eindejaars diner

 

We willen jullie uitnodigen voor een avondje ‘chic’ uit eten bij Kopi Soesoe om het jaar feestelijk en in Kopi Soesoe stijl af te sluiten.

 

Onze ingevlogen kok Joris houdt net als wij van Indisch eten. Hij maakt speciaal voor deze avond vertrouwde Indische gerechten, maar dan net anders. Vanavond geen dampende gaarbakken, wel verfijnde gerechten en vertrouwde slechte woordgrappen.

 

Wij doen de bediening en jullie nemen de muziek mee, afgesproken? We leggen jullie platen allemaal op de draaitafel. En als jullie klaar zijn met eten leggen we de “vierkante meter” neer om alles er weer af te dansen (al gaat je dat toch niet lukken).

 

Het menu:

Pepesan(ders)

Makreel, pistache, mango, pandanblad

 

Rend@#n!

72u gegaard rund, met alle fiksels

 

Djeroek Poeroet

Dessert van limoenblad, koffie, gin en gingerbeer

 

 

Het menu is specifiek samengesteld voor deze avond, wijzigingen hierin zijn dan ook helaas niet mogelijk. Het menu bevat rundvlees, vis, schaaldieren, noten, kokos en zo’n beetje alle rgenen (alle allergenen). Als je specifieke dieetwensen hebt en toch graag wilt komen, neem dan even contact op met Joris Willems door een mailtje te sturen naar joriswillemsculinair@gmail.com en misschien kunnen we er toch een mouw aan passen. We hopen op je begrip.

 

Menu prijs: 35 euro pepesan (per persoon)

Geef je op voor dit diner door een mail te sturen naar info@kopisoesoe.com.

Dan geven we je alle betaal informatie.

 

bottom of page