top of page

KONEKT

VRIJDAG 1 MEI 2020

21u30

Koop een ticket: 10 Euro

KONEKT betovert met improvisaties.
Een dynamisch trio bestaande uit viool (Bela Horvat), blaas- en toetsinstrumenten(Bart Kropff), basgitaar en percussie (Bruno Xavier), gecombineerd met een indrukwekkende hoeveelheid electronica.

Naast pedalboards, gebruiken we een verzameling van robots, strijkstokken, kalimba’s en andere onorthodoxe speeltjes om een rijke klankwereld op te bouwen. Soms is er duidelijk een akoestisch instrument te horen en soms denk je dat je in een parallel universum bent beland. We laten ondertussen zien en horen hoe de composities live ontstaan.
Lyrische passages en (poly)ritmische patronen wisselen elkaar af en worden in elkaar verweven, zonder ontoegankelijk te worden.

Kopi Soesoe zegt:

,,We halen wat in huis met deze drie heren! Ze gaan Kopi Soesoe als klankkast gebruiken en niemand weet nog precies hoe dat zal gaan. En dat is ook het mooie. Alleen de mensen die er zijn zullen het echt in zijn volledigheid ervaren.

We zijn superenthousiast over deze nieuwe samenwerking en al helemaal doordat ze als geen ander het publiek ook deel uit laten maken van dit optreden.

Bart, Bela en Bruno zijn uiterst sociale mensen en staan op deze avond direct in contact met jullie en via hun instrumenten, muzikale expressie en samenspel laten ze deze ontmoeting zegevieren. En dat is mooi, want jullie zijn met hooguit 40 man in Kopi Soesoe, waardoor deze connectie alleen maar groter kan worden."

KONEKT.jpg
KONEKT in studio.jpg
bottom of page