top of page

VRIJDAG 16 MAART 20u30

Met het Fles op Tafel - Pubquiz

 

Je kunt je UITSLUITEND inschrijven door een mail te sturen naar info@kopisoesoe.com. MHFOT heeft een maximum van zeven deelnemende teams.

 

Deze quiz is niet echt normaal. Oke, er zijn wel ronden en teams en deelnemers, vragen, muziek, een echte quizmaster, maar toch is het gek. We geven aanwijzingen, geven de rondenamen van te voren, en toch...
Het geheim van deze quiz is dat we met zn allen de hele avond bergen met plezier maken. En we hebben er bijpassende biertjes bij. En jullie denken, joelen bij een goed antwoord, bedenken (zinloos) betere antwoorden, dragen gedichten voor, tekenen en sommigen van jullie winnen, maar eigenlijk verliest niemand, niemand.
So, let's go and quiz. 

Lees onderaan hoe je je team kunt inschrijven.
===
Op 16 oktober 2015 om 16u43 ontmoette Kopi Soesoe heel kort de spirituele vader van Met het Fles op Tafel, de langszittende inmiddels ex presentator van Met het Mes op Tafel, Joost Prinsen. We bedankten hem voor de inspiratie en goedlachs gaf hij zijn zegen aan onze versie. Joost, we houden je trots en houden altijd genoeg flessen op tafel.

Met het Fles op Tafel, de kennisquiz van Kopi Soesoe/Katendrecht. Spannend en opmerkelijk tegelijk. Quizmaster Gido de Vos laat je je breek je hoofd over de opmerkelijkste gebeurtenissen, feiten en verhalen van de afgelopen mensheid.

Onze quiz, licht geïnspireerd op de tv quiz van Joost Prinsen. Presentatie door Gido de Vos.


Spannend tot het laatste moment. De teams spelen om de prijs, die pas op het allerlaatste moment bekend wordt gemaakt. In vijf rondes kun je je team met je algemene en ridicule kennis naar de eindronde spelen. Daar nemen twee afgevaardigden van de twee hoogst eindigende teams het tegen elkaar op in het eindspel.

Aantal deelnemers per team is maximaal vijf (dan past het geheel).

Je kunt je UITSLUITEND inschrijven door een mail te sturen naar info@kopisoesoe.com. MHFOT heeft een maximum van zeven deelnemende teams.

bottom of page