top of page

Zaterdag 3 september

De Nacht van de Kaap LIVE bij Kopi Soesoe

Powered by De Popunie. Toegang vrij

Jajaja, De Nacht van de Kaap. Wat valt er veel te zien en te beleven. Gelukkig is er overal heel veel muziek. Wij kunnen er bij Kopi Soesoe ook wat van. We hebben voor jullie een reeks ongekend gevarieerde optredens. We hebben ook een hele bijzondere act .. buiten op ons terras. Dus ga lekker overal kijken, geniet van de Nacht en leg in ieder geval een paar danspasjes bij Kopi Soesoe.
Oja, en we hebben op ons terras een fijne biertap met lekker gezellig pils en Weizenbier erop.

De reeks ongekend gevarieerde optredens
(tijden bij benadering)
21u45 Denise
Lokaal talent. Zij gaan de avond eens lekker rockend de eerste klap geven. Stevig en cool. De bassist woont zelfs op het Deliplein; hoe local is dat?

22u45 Convoi Exceptional
Niet zomaar een optreden, maar gewoon op ons terras. dit zijn de wildst improviserende muzikanten die we kennen. De boog is gespannen. Die drums en die sax en die dwarsfluit; we denken dat je het klappen, stampen en dansen niet kan laten.

23u45 WLDRF
Wegens gigabundies succes keren deze techno-improviseurs terug met hun tweede editie van hun Gentleman's Rave. Een hele berg synthesizers, drumcomputers, een stroboscoop en een rookmachine. Dat is een Rave, maar dan voor gentlemen, zoals Brian Ferry, Michael Cain en Austin Powers.

00u30 JD La Rue
Ja, dit is dan hoe we de Nacht in dansen, terwijl JD lekker exotisch draait, met die fijne vinyle toestanden van hem ('t kraakt meer, dus het sjaaaawingt meer). Top notch soul, ska, exotica, beat, gekkigheid. We horen dat hij WLDRF ook erg leuk vindt... anyway. Dansen totdat er blaren op je voeten zitten, heerlijk (die zullen sommigen van jullie ook echt krijgen).

Geniet van de Nacht, dans en zing!
(Mede mogelijk gemaakt door de Popunie)

Oja, op zondag zijn we om 12uur weer open en dan zetten we lekker de Cello suites van JS Bach op.

Powered by:

PROGRAMMA

bottom of page