top of page

ZATERDAG 7 FEBRUARI 21u30

PUCK AND THE PYJAMMAHS

Toegang vrij

Puck & the Pyjammahs is een vierkoppige band uit Delft en bestaat uit drie ogenschijnlijke keurige jongens met een flamboyante frontvrouw. Ze brengen een groot scala aan nummers, in verschillende stijlen, zonder poespas, toegankelijk en met een dansbaar rock ’n roll randje!

Puck, de leading lady van het stel, is de songwriter en drijvende kracht achter de band. Ze groeit op met muziek van The Beatles en ontwikkelt in de loop der jaren een voorliefde voor Engelse bandjes en artiesten. Zo haalt ze inspiratie uit de eenvoud en harmonieën van The Beatles en de melancholische teksten en melodieën van Amy Winehouse. 

The Pyjammahs: Youk Greeve, Johan Bosselaar en Jeroen den Daas, voegen stuk voor stuk hun deel toe aan de nummers, waar ze zich in alle tijden ten dienste van de muziek opstellen. Dit resulteert in een repertoire wat blijft boeien en waarvan elk nummer als een huis staat. Catchy nummers die dan wel ontroeren, dan wel uitnodigen tot een festijn waarbij je niet stil kunt blijven staan!

bottom of page