top of page

ZATERDAG 26 NOVEMBER 20u15

TING!

Expo en performance de Nits

Toegang vrij

De meest spraakmakende dansvoorstelling van 2016 was TING!. Op zaterdag 26 november om 20.15 uur openen we in Kopi Soesoe een geweldige expositie met ongekende beelden van deze voorstelling: front stage, backstage en natuurlijk de Nits. Zij verzorgden live de muziek bij de voorstelling. Ook op deze opening nemen zij de muziek in handen en we hebben nog meer verrassingen achter de hand; daarover later meer.

Fotograaf Jan-Willem Bullee volgde op uitnodiging van de Nits het maakproces van de jubileumvoorstelling TING! van Scapino Ballet Rotterdam & de Nits i.s.m. Codarts Circus Arts. Met TING! vierde Nederlands oudste dansgezelschap zijn 70e verjaardag op een bijzondere locatie in de Ferro Dome in de Rotterdamse havens. Met zijn camera in de aanslag zag Jan-Willem diverse repetities in de Scapino-studios en was hij backstage bij previews van TING! op o.a. Lowlands en de Uitmarkt Amsterdam. Zijn foto's laten de wereld van de dansers zien. Een wereld van toewijding, focus, passie, lol, discipline en vriendschap.

Speciaal voor deze unieke expositie werkte Jan-Willem samen met ons aan een selectie van uiteindelijk 88 foto's. Na een zes uur (!) durende sessie van selecteren, hebben we acht foto's uitgekozen die gedurende drie maanden bij Kopi Soesoe te bewonderen zijn.

De foto's zijn tevens te koop. De acht foto's van de expositie samen met de andere 80 kun je kort na de openingsavond online bekijken. Tevens kun je via deze site afdrukken bestellen, welke custom op maat en uitvoering geproduceerd zullen worden.

Naast (foto)grafisch specialist bij Het Beeldgebouw is Jan-Willem festival-, concert-, event- en portretfotograaf en exposeerde hij al eerder met zijn fotowerk over muzikant Anne Soldaat, "Born To Perform"

Meer foto's van Jan-Willem zijn ook te zien op www.w75.nl

bottom of page