top of page

Kopi Soesoe Nazomergasten

Heb je ooit gedacht bij het programma Zomergasten: ,,Dat zou ik ook wel eens willen doen?" Iedereen laten zien en horen watvoor bijzondere dingen er eigenlijk in de wereld zijn? Wij bieden twaalf mensen de gelegenheid om dit je meest geliefde muziek te doen.

 

Je zit zo lang je wil aan onze bar op de Zomergasten kruk en draait je favoriete platen, cd's, tapes, online shizzle (alle formats kunnen). Het kunnen nummers zijn, maar ook hele albums, jij bent de Zomergast. Alle andere aanwezigen genieten (zeer waarschijnlijk) van je keuzes. In het zomergastenboek schrijf je waarom je gekozen muziek zo bijzonder voor je is en waarom iedereen dit echt ook zou moeten horen. Ondertussen draait ons analoge tape-deck mee en neemt je hele muzikale gastverblijf op. Een hele grote mix tape. En die zijn vervolgens beschikbaar voor iedereen om naar te luisteren.  En het boek om te lezen.

 

Oja, de helft van je drankjes zijn van ons; we zijn namelijk echt benieuwd naar je muziek!

Aan het eind van de zomer -op een geheime tijd en plaats- wordt je uitgenodigd om samen met de andere 11 Zomergasten de zomer, de muziek en je verhalen te delen. We noemen het de 'Last of the Summer wine' borrel.

 

Stuur een mail naar info@kopisoesoe.com met een hele beknopte reden waarom je dit heel graag zou willen doen.

bottom of page